New Hampshire

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in New Hampshire

Onroerend goed te koop in New Hampshire

Het grenst in het zuiden met Massachusetts, in het westen met Vermont, in het oosten met Maine en de Atlantische Oceaan en in het noorden met de Canadese provincie Québec

Tijdens je onderzoek naar onroerend goed te koop in New Hampshire is het belangrijk om wat nieuws te weten.

New Hampshire staat bekend om zijn slogan "Live Free or Die", die een libertaire filosofie bevat die de historische weerstand van de staat tot regulering werkelijk vastlegt. De staatsgrondwet van New Hampshire is de enige die een recht op revolutie erkent en de enige die niet de oprichting van een openbaar schoolsysteem vereist. Er zijn geen wetten die bepalen dat personen ouder dan 18 jaar veiligheidsgordels of -helmen of motorrijders moeten dragen om een ​​verplichte autoverzekering af te sluiten. New Hampshire heeft ook geen algemene omzetbelasting en geen persoonlijke inkomstenbelasting.

New Hampshire is een van de Amerikaanse staten van New England gekenmerkt door pittoreske stadjes en grote natuurgebieden. In het noorden staat het White Mountain National Forest bekend om de wintersport die hier kan worden beoefend en voor Mount Washington, de hoogste piek in de regio, met de tandradbaan naar de top.

Ondanks dat het een kleine staat is, hebben inwoners van New Hampshire een sterke invloed op de nationale politiek, dankzij hun deelname aan de eerste presidentiële voorverkiezingen van het land.

Het is een relatief dure staat om onroerend goed te bezitten en op zoek naar een onroerend goed te koop in New Hampshire. Buiten dat, heeft het de 3e hoogste onroerendgoedbelasting in de natie na New Jersey en Illinois.

De economie van de granietstaat is grotendeels afhankelijk van productie en toerisme. Bezoekers komen in de winter skiën en snowboarden in de White Mountains en zwemmen in Lake Winnipesaukee en de stranden langs de 13-mijls kust van de staat in de zomer.

De 5e kleinste staat qua oppervlakte, New Hampshire heeft een geschatte bevolking van meer dan 1,3 miljoen mensen. 94% van de inwoners is blank, 2% Latijns-Amerikaans, 2% Aziatisch en 1% zwart. Vanuit etnisch oogpunt vertegenwoordigen de Ieren het grootste vermogen dat door meer dan 13% van de bevolking wordt gedeclareerd, terwijl personen die in het buitenland zijn geboren 5% vertegenwoordigen.

The Capital is Concord maar Manchester is een middelgrote stad met een bevolking van ongeveer 110.506 mensen en met zijn 30 deelgemeenten is de grootste gemeenschap in New Hampshire. De prijzen van onroerend goed in Manchester liggen ver boven de gemiddelde kosten in vergelijking met de binnenlandse prijzen.

De binnenlandse verkoopprijzen stegen in de eerste twee maanden van 2018 met 5,7% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en konden een recordjaar voorspellen voor de prijzen.

Grafton County rapporteerde de hoogste procentuele winst, 20,4% dit jaar, terwijl Sullivan County de grootste daling rapporteerde, een afname van 17,8%.

Hillsborough County, dat Manchester en Nashua omvat, is tot februari met 2% gegroeid.

In de tussentijd, een rapport over de onroerend goed markt gepubliceerd door de New Hampshire Housing Finance Authority zei dat verkopers het voordeel hebben ten opzichte van kopers, dus het is de beste periode voor uw woning te koop in New Hampshire.

De onroerendgoedmarkt in Manchester is zeker hersteld en in feite heeft de stad een lange weg afgelegd sinds de recente recessie. Onroerend goed te koop prijzen in New Hampshire, met name in Manchester, blijven bemoedigende winsten vertonen en genieten nu van een tarief van 11,5%. Dit is bijna het dubbele van het nationale gemiddelde.

Verrassend genoeg hebben de hoge waarderingcijfers van de afgelopen 3 jaar huizen niet te duur gemaakt. In feite is de onroerendgoedmarkt in Manchester nog steeds een van de handigste in het land. Ondanks de prijsstijging ligt de bereikbaarheid nog steeds onder het historische gemiddelde van het gebied.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 3492

Verkoop Villa, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

1,877,601.21EUR
Verkoop
Villa

316 m²
Te koop grote waterkant onroerend goed
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Verkoop Huis, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

2,648,505.49EUR
Verkoop
Huis

325 m²
Te koop 100 Ft op het water met prachtig uitzicht
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB